UsługiKonto ważne zawsze

Konto ważne zawsze

  • W T-Mobile na kartę
    możesz mieć zawsze
    ważne konto

Opis usługi

  • po aktywacji usługi, ważność konta przedłuża się automatycznie
  • Twoje konto jest ważne rok, gdy dzwonisz lub odbierasz połączenia, wysyłasz lub odbierasz SMS-y, MMS-y czy korzystasz z Internetu w telefonie

Używaj telefonu jak zwykle i zapomnij o utrzymywaniu ważności konta!

Jak aktywować usługę

Opłata aktwacyjna jednorazowa wynosi 5 zł

  • Sposób 1.

    Zaloguj się do iTakTak

    Aktywuj usługę
  • Sposób 2.

    Użyj kodu ekspresowego

    *100*68#

  • Sposób 3.

    Zadzwoń pod numer (opłata za połączenie zgodna z posiadaną taryfą)

    602 960 200

  • Sposób 4.

    Wyślij SMS o treści TAK pod numer

    668

Jak sprawdzić status usługi

  • Użyj kodu ekspresowego

    *100*68*1#

Rezygnacja z usługi

Od momentu rezygnacji z usługi, przedłużenie ważności konta odbywa się wyłącznie po doładowaniu konta, w zależności od kwoty doładowania, zgodnie z właściwym dla Użytkownika Cennikiem doładowań.

  • Sposób 1.

    Zaloguj się do iTakTak

    Wyłącz usługę
  • Sposób 2.

    Użyj kodu ekspresowego

    *100*68*2#

  • Sposób 3.

    Zadzwoń pod numer (opłata za połączenie zgodna z posiadaną taryfą)

    602 960 200

  • Sposób 4.

    Wyślij SMS o treści NIE pod numer

    668

FAQ

Oferta polega na automatycznym przedłużaniu ważności konta o rok do przodu po każdej rozmowie, SMS-ie, MMS-ie lub skorzystaniu z Internetu. Przedłużanie ważności konta ma miejsce także, jeżeli ktoś do Ciebie zadzwoni, wyśle SMS-a lub MMS-a. W ramach oferty Twoje konto będzie aktywne automatycznie co najmniej rok!
Tak, ofertę "Rok ważności konta po każdej rozmowie" można łączyć z innymi promocjami, np. z "2x więcej na konto" a także brać udział w "Prezentobraniu w T-Mobile na kartę".
Jeśli posiadasz aktywną ofertę, to za korzystanie z promocji pobierana jest opłata w wysokości 3 zł, co 30 dni.
W każdej chwili możesz dezaktywować promocję wpisując kod ekspresowy *100*68*2# lub wysyłając SMS-a o treści NIE na numer 668 Dezaktywacja promocji jest bezpłatna. Po wyłączeniu oferty obecna data ważności oczywiście zostanie zachowana a jego ważność będzie przedłużana zgodnie z zasadami doładowań.
Jeśli dezaktywujesz promocję "Rok ważności konta po każdej rozmowie", Twoje konto zachowa swoją aktualną datę ważności.
Jeśli na swoim koncie nie masz środków pozwalających na pokrycie cyklicznej opłaty za korzystanie z promocji, przypomnimy Ci SMS-em o konieczności doładowania konta. Jeśli nie doładujesz swojego konta w ciągu następnych 30 dni, promocja „Rok ważności konta po każdej rozmowie” zostanie wyłączona, ale zachowasz nabytą ważność konta. Jeżeli natomiast doładujesz swoje konto w ciągu 30 dni, opłatę 3 zł pobierzemy z doładowania a promocja będzie dalej wydłużała Twoje konto po każdej rozmowie, SMS-ie, MMS-ie i po skorzystaniu z Internetu.

Dokumenty do pobrania

Nie możesz odczytać pliku - kliknij tutaj i ściągnij bezpłatny program Adobe Reader.